Du kan bidra till waldorfpedagogikens utveckling!

Kära läsare!

För några veckor sedan öppnade vi Waldorf Agora och vi har nu nära 200 regelbundna läsare och prenumeranter! Vi gläder oss åt tillströmningen men anar att det fortfarande är många som inte känner till oss. Målet är att nå 1000 prenumeranter under första kvartalet 2013! Reaktionerna från de första veckorna visar att det finns ett stort behov av dialogorienterad tidskrift med waldorfpedagogiken i fokus och vi har haft glädjen att ta del av många värdefulla kommentarer och synpunkter. Tack för er medverkan!

Hur kan du bidra till att ytterligare stärka tidskriften?

  • Sprid vår existens till din vänkrets, inte minst inom kollegier och föräldrakretsar. Ju fler som tar del av dialogen desto mer betydelse får den för utvecklingen ute på skolor och förskolor! Meja en länk till ditt nätverk, lägg ut en länk till dina vänner på Facebook och berätta gärna om initiativet på nästa föräldramöte eller kollegium!
  • Skriv själv en egen artikel! Vi söker främst artiklar i de definierade kategorierna utveckling av skola/förskola, forskning och lärarutbildning, men även andra artiklar kan vara av intresse. Artiklarna behöver inte vara långa (3000-6000 tecken räcker) men skall vara väl formulerade och genomtänkta. Vi hjälper till med granskning språkligt (för svenska artiklar) och innehållsmässigt men förbehåller oss även rätten att inte publicera alla bidrag. Tänk gärna på att inte använda ett alltför intern språkbruk, Waldorf Agora är öppet för alla. Vi tar emot bidrag på svenska, norska, danska eller engelska. Skicka din artikel eller gärna bara en idé till Klicka här

Vi önskar våra läsare god fortsättning och ett spännande  2013 – ett år i dialogens tecken!

Örjan Liebendörfer

Redaktör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *