Waldorf Agora tar nya tag!

År 2015 är här, och Waldorf Agora hälsar alla besökare välkomna till ett nytt år med förhoppningsvis mycket och livlig debatt i frågor kring waldorfpedagogik, skola och utbildning!

Vi vill samtidigt passa på att tacka Örjan Liebendörfer för hans insats som redaktör och drivkraft bakom Waldorf Agora. Örjan har nu fullt upp med sitt arbete som rektor på Lunds waldorfskola och med en ny bok om waldorfpedagogik.

Under hösten och vintern har utbildning och skola varit i den offentliga debattens blickfång som aldrig förr. Turbulensen efter valet verkar nu ha stabiliserats, men fortfarande återstår en mängd frågetecken kring vilka regler och förutsättningar som skall gälla för waldorfskolor i framtiden. Det enda som verkar säkert är att förändringar är att vänta.

Vi på Waldorf Agora har som ambition att följa utvecklingen, men också att fortsätta vara en plattform för idéutbyte och debatt.

Vi är övertygade om att debatten drivs bäst av de som berörs av frågorna – därför vill vi uppmana dig som läsare att bidra till stimulerande samtal genom att skicka in bidrag för publicering till Klicka här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *